torsdag 11 oktober 2012

Hej och hå

Vad mysigt det är nu när det börjar bli lite mörkare ute så man kan tända smålamporna och en massa ljus. Men det tråkiga är ju att när man väl åker till skolan så är det mörkt och när man åker hem så är det mörkt. 

Vimmerbyvägen är ju så enormt tråkig, och som en djurpark. Det ligger alltid något nytt dött djur på vägen när man åker. Idag stod det även två bilar längs vägen.

Denna vecka så har varit enormt stressigt , har haft mycket att plugga på och haft det första stora provet i anatomi. Jag tror det gick bra men man kan ju inte vara säker.

Idag så har det gått i 110 sen jag kom hem, direkt ner i tvättstugan och sen börja baka tårtbotten till en tårta som jag ska baka imorgon. Sen blev det att göra fyllningarna till den så den kan stå och dra sig så den inte misslyckas som den gjorde sist. Så nu står en stor skål med daimfluff och en stor skål med vitchokladmousse i kylen, mumma!

Nu är det lite drygt 4 månader sedan jag gjorde en GBP, känns konstigt för jag har redan glömt bort att jag gjort den då jag mår så jäkla bra. Efter allt jag läst om denna operation så trodde jag att det skulle bli jättetufft. och visst det är det ju ibland men inte alls så tufft som jag trodde så jag är nog lyckligt lottad.
31 kg har jag gått ner hitintills och jag är supernöjd då jag känner att jag blir mindre och mindre i omfång nu. Jag har stått stilla en tag nu men jag minskar ändå i omfång så det känns som om kroppen försöker att hinna med att stabilisera sig så det inte blir för mycket slapp hud.

Nu ska jag gå och läsa på om patientdatalagen och en massa annat roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar